Zam satay penang

July 22, 2018

Syawal  dah berakhir..Alhamdulillah business satay chef pun laju kemain... Seronok berbusiness ni walaupun kecil-kecilan almaklum berboskan diri sendiri.. berbeza dengan kerja dengan orang yang kadang-kadang kita tak sependapat. Business ni serupa kita bela anak la progress year by year ..Insya Allah kalau rajin usaha lebat hasilnya.





Kali ni biar chef bercerita pasai business satay chef pulak. Mula seronok-seronok sahaja,  chef kat KL nie perantau,  dulu kat Penang suka sangat makan satay, sampai orang panggil hantu satay la, bila dah pindah KL susah nak dapat satay yang berkenan ikut tekak Penang chef,  maka chef pun cuba buat satay sendiri,  dah sedap takkan makan sorangkan, chef start jual dan improvice rasa satay mengikut feedback dari customer dari masa ke semasa. Alhamdulillah  Zam Satay Penang Semakin maju dan diterima ramai.



Sekarang Zam Satay Penang dah start supply satay mentah untuk restoran-restoran,  dan kita juga ada buat order untuk majlis-majlis di rumah dan office. Satay chef special tau "no fat, no skin", yang sihat-sihat sahaja.


Dimana ada kemahuan,  di situ ada jalan janji jangan give up 💪.  Boleh ke fb zam satay penang untuk order atau sebarang pertanyaan.

Follow: fb: zam satay penang, ig: zam satay penang

Boleh juga wassap terus kepada kami:-

Niezam -0124282408 , Zetty - 0124282408

*Chef suka follow fb tuan Sahar Sahad,  school of franchise, banyak tip dan nasihat untuk perniagaan.
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1810590108987830&id=100001105746024






You Might Also Like

0 Comments