AKV Mesamall

June 22, 2018

Lama sangat-sangat tak menulis nie,  banyak betul nak update pasal AKV Mesamall,  dah sebulan lebih rupanya beroperasi,  volume customer sangat memberangsangkan.


Alhamdullilah everything go smooth setakat sebulan ni walaupun kadang-kadang ada la terkurang sana sini,  banyak yang perlu di improve terutama dari segi service,  apa pun kita cuba terbaik. Nie chef belanja gambar dari sebelum opening sampai dah sebulan beroperasi.

1. Tengah pasang wall paper



2. Buka puasa di AKV Mesamall

Baru pukul 5.30pm dah ramai

The famous set AKV ayam butter
AKV dibuka dr pkl 10am - 10pm, macam-macam ada,  semuanya makanan-makanan melayu yg best.

Muka tak tahan nak makan,  tunggu azan ok

Jangan taktau,  hujung-hujung minggu ada saja aktiviti di AKV ni,  last time kita jemput kumpulan Saliq ke AKV untuk busking.
Semua aktiviti AKV akan di update di fb Ayam Kampung Velodrome Premium, boleh check kat sana untuk latest update.


Staf-staf AKV Mesamall, ada setengah dah berhenti sebab nak sambung belajar,  good luck adik-adik







You Might Also Like

0 Comments